Naar homepage

Referenties

"Wij ervaren de samenwerking met Vooq. als zeer prettig. De kwaliteit van de door Vooq. voorgelegde kandidaten is hoog en zij hebben al een aantal vacatures voor ons ingevuld. Voor één van onze medewerkers hebben wij een assessment uit laten voeren door Vooq. bestaande uit een Persoonlijkheidstest, Capaciteitentest en een Carrierewaardentest. "

"Het assessment is naar tevredenheid verlopen. Het afrondend adviesgesprek was helder en gaf goed inzicht in de uitkomsten van het assessment. Dit heeft voor zowel de medewerker als werkgever een positieve ontwikkeling met zich mee gebracht. "


Miranda Lange

HR Officer
 — Econosto Nederland BV

"De afgelopen jaren is de samenwerking met Vooq. Recruitment niet alleen succesvol geweest maar ook (nog) intensiever geworden. Niet alleen hebben we als bedrijf volledige wervingsprocedures met elkaar doorlopen maar ook het selectieproces uit kunnen bouwen naar een hoger niveau. Door te investeren in de samenwerking met elkaar en een goede en gedegen voorselectie kan ons bedrijf blijven groeien, kwantitatief maar voor ons een nog veel belangrijker argument, ook kwalitatief. "


Marcel Cornelius
Directeur Primaned Projectadvies B.V.

"Vooq. Recruitment heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een goede partner van Primaned. Dankzij het vermogen om zich in ons bedrijf in te leven, de expertise en waardevolle assessments, zijn ze zeer succesvol in het werven van collega’s die een perfecte fit hebben met ons bedrijf. Daarnaast ervaren wij de persoonlijke aanpak en de samenwerking met Vooq. Recruitment als zeer prettig en denken zij via een professioneel advies mee over de ontwikkeling van onze collega’s."


Mark Schenk
Managing Director Primaned B.V.

"Vooq. heeft de afgelopen jaren twee vacatures (commercieel en administratief) voor ons ingevuld. Ook hebben zij geadviseerd bij twee interne ontwikkeltrajecten. In alle vier deze gevallen is gebruik gemaakt van een assessment bestaande uit motivatie-, intelligentie- en vaardighedentest. Aangevuld met een op maat gesneden advies van Vooq.. De samenwerking met Vooq. is waardevol gebleken en het heeft het ons de goede keuzes doen maken."


Jaap Vollaard

Directeur / Eigenaar Bandenservice Zuid-West

"Vooq. ondersteunt de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs jaarlijks bij de werving van aankomende leerkrachten voor het Hij-instroomtraject. Dit gebeurt op een heel prettige en professionele wijze. Sinds twee jaar is een assessment, bestaande uit een competentietest, een persoonlijkheidstest en een intelligentieonderzoek, toegevoegd aan de sollicitatieprocedure. Dit onderzoek biedt ons, mede door de toelichting vanuit Vooq., waardevolle informatie voor een afgewogen selectie van kandidaten."


Astrid de Wit
Beleidsondersteuner HRM
 — Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs

"Wij hebben bij Vooq. een assessment laten afnemen van één van onze medewerkers. Het assessment diende voor ons als ondersteuning bij het zo doelmatig mogelijk te laten ontwikkelen van de medewerker in zijn functie. Het assessment was daarvan een startpunt en het gaf goed inzicht in de drijfveren van de medewerker. Het assessment, de opvolging en het begeleidende advies van Vooq. hebben bij ons een goede indruk achtergelaten en hebben ons geholpen bij het vormgeven van het ontwikkeltraject. We hebben de ondersteuning van Vooq. zeer gewaardeerd!"


Bernard J. Bongaards
Rischen & Nijhuis, advocaten

Wat zijn de kosten van een assessment?

Wij praten graag eens met u verder over onze assessmentmethodieken. Tevens kunnen wij u hierbij meer vertellen over de voorwaarden en de prijzen die wij hanteren.

Neem contact met ons op Ga naar vooq.nl